Dekk og understellsbehandling i Romsdalen

Siden oppstart i 2016 har Romsdal Dekk & Antirust hjulpet mange fornøyde bileiere med å forlenge levetiden og øke verdien av bilen deres. Gjennom oppdatert kunnskap, høykvalitets behandlinger og utmerket kundeservice ønsker vi å være et naturlig førstevalg innen dekk og bilpleie for kunder fra både nært og fjernt.                     

September 2020 flyttet vi fra Eide, til større og bedre egnet lokale på Moa, rett etter Moakrysset retning Bud, kun 12 minutters biltur fra Årø.

 

Vi tar vare på ditt kjøretøy

Romsdal Dekk & Antirust AS er din lokale partner innen dekk og understellsbehandling i Elnesvågen. Vi er et lite firma med store ferdigheter. Vi er opptatt av å være fleksible og tilpasningsdyktige for alle forslag når det kommer til våre tjenester.

Stolt Dekkpartner-medlem

Romsdal Dekk & Antirust AS er stolt medlem av den landsdekkende bildekkjeden Dekkpartner. For oss innebærer dette at vi alltid har tilgang på dekk, felger og andre dekkrelaterte produkter, samt at vi har et verdifullt kompetansenettverk i ryggen. For deg som kunde betyr det et bredt og kvalitetsmessig utvalg, kort leveringstid og profesjonell hjelp.